Pulsar Digisight N770A

UTGÅNGEN PRODUKT

En uppgradering av Digisight N770
Precis som sin föregångare är detta sikte inte känsligt för ljus, det vill säga det kan användas mitt på dagen utan att förstöras.

Skillnader från sin föregångare N770 är följande:

* Förutom att mitten av riktmedlet är belyst (röd/grön) så finns det även inlagt flertalet riktmedel som man kan välja mellan
RIKTMEDEL.

*Man har även möjlighet att memorera tre stycken inskjutningar, det vill säga man kan välja att ha inskjutet på 30 meter på minne1, 60 meter på minne2 eller 100 meter på minne3.
Man väljer sedan efter hur avståndet är på den tilltänkta skjutplatsen

Den inbyggda IR lampan på Digisight N770A är osynlig och går på våglängden 915nm.
Givetvis finns möjligheten kvar att montera en extern IR lampa på siktet.

Fjärrkontrollen som man är van vid att koppla in med en kabel är i N770 trådlös och aktiveras genom en av menyerna.
Här slipper man en extra kabel som kan vara ivägen.

Displayen har en upplösning på 640×480 pixlar och tack vare OLED displayen kan N770A användas vid temperaturer på mellan -20 till +50 grader.

Digisight N770A är även utrustad med en digital zoom, vilket gör att förutom att ha den ordinarie förstoringen på 4,5 gånger kam man enkelt växla över till 6,75 gångers förstoring. Perfekt för dig som tycker du behöver en större förstoring än 4,5 gånger
Titta under ”Videos Digisight” för att se exempel på hur det kan se ut.

Med Sum light knappen har man även den fördelen att, förutom att öka ljuskänsligheten vi totalt mörker, hjälper den även till att få en mycket bra bild mitt på dagen.

Inskjutningen går till på samma sätt som för sin föregångare.
Antingen skjuter man in den på vanligt vis och skruvar ett visst antal klick på sidan och i höjdled eller så använder man den så kallade ”enskotts inskjutningen”.
Här går man in i menyn för inskjutning och tar hjälp av x och y kordinaterna.

Givetvis finns även Pulsar Digisight N770A med två olika fästen, ett för vanligt fast montage och ett för dig som vill ha snabbmontage av något slag (Leupold QR, Apel/EAW, Blaser mm).

Artikelnummer: 930

14 295 kr