Pulsar Digisight N770

Så är nästa modell av Digisight ute, N770.
Precis som sin föregångare är detta sikte inte känsligt för ljus, det vill säga det kan användas mitt på dagen utan att förstöras.

Riktmedlet i detta sikte är ett svart kors med en röd eller grön prick (dot) i mitten. Färgen på pricken kan ändras med ett enkelt knapptryck.

Nyheten med Digisight N770 är att den inbyggda IR lampan är osynlig och går på våglängden 915nm.
Givetvis finns möjligheten kvar att montera en extern IR lampa på siktet.

Fjärrkontrollen som man är van vid att koppla in med en kabel är i N770 trådlös och aktiveras genom en av menyerna.
Här slipper man en extra kabel som kan vara ivägen.

Displayen har en upplösning på 640×480 pixlar och tack vare OLED displayen kan N770 användas vid temperaturer på mellan -20 till +50 grader.

Digisight N770 är även utrustad med en digital zoom, vilket gör att förutom att ha den ordinarie förstoringen på 4,5 gånger kam man enkelt växla över till 6,75 gångers förstoring. Perfekt för dig som tycker du behöver en större förstoring än 4,5 gånger
Titta under ”Videos Digisight” för att se exempel på hur det kan se ut.

Med Sum light knappen har man även den fördelen att, förutom att öka ljuskänsligheten vi totalt mörker, hjälper den även till att få en mycket bra bild mitt på dagen.

Inskjutningen går till på samma sätt som för sin föregångare.
Antingen skjuter man in den på vanligt vis och skruvar ett visst antal klick på sidan och i höjdled eller så använder man den så kallade ”enskotts inskjutningen”.
Här går man in i menyn för inskjutning och tar hjälp av x och y kordinaterna.

Givetvis finns även Pulsar Digisight N770 med två olika fästen, ett för vanligt fast montage och ett för dig som vill ha snabbmontage av något slag (Leupold QR, Apel/EAW, Blaser mm).

Artikelnummer: 924

13 495 kr