Pulsar Digisight N550

UTGÅTT! Ersatt med PULSAR DIGISIGHT N750

?

Ett digitalt nattsikte som inte är känligt för ljus.

Man kan använda det likväl på dagen som på natten utan att oroa sig för att det ska få för myckt ljus.

Bilden som du ser är äverförd till en VGA skärm (640-480 pixlar) och använder sig även av ”Sum Light” , en funktion som automatiskt ökar CCD känsligheten under dåliga ljusförhållanden.

Siktet kan även kopplas till en kamera, så att man på så sätt kan spela in det man ser genom siktet.

Skärmen visar även information som t ex användningstid, batteriindikator samt kameraläge.

Digisight N550 har även flera förprogrammerade riktmedel, men man kan även ladda upp flera riktmedel. Då bilden som visas är svartvit kan man även välja mellan att mellan att ha riktmedelt svart eller vitt beroende på bakgrunden.

Digisight N550 är utrustad med en inbygd IR lampa men det finns även en extra IR lampa (Pulsar IR940) som fästes på weaverskenan på sidan på siktet. Denna finns som tillbehör. Det medföljer även en fjärrkontoll med vilken man kan starta/stänga av siktet, starta/stänga av inbygd IR samt ändra riktmedel mellan vitt/svart.

Digisight N550 har även ett uttag för VIDEO OUT- som används för att spela in det man ser genom siktet samt VIDEO IN- som används för att visa det man ser i siktet på en annan kamera eller liknande.

Digisight N550 är INTE känslig för överexponering av ljus samt det kan monterat på de flesta vapen, det klarar en utgångshastighet på 6000 Joules.

Siktet drivs av 4 st AA batterier och är ett av få nattsikten som klarar laddningsbara batterier. Siktet kan även anslutas till en extern kraftkälla.

Pulsar Digisight är designad för jakt, sportskytte, inspelning av nattbilder samt övrig observation.

Artikelnummer: 316

0 kr